ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău va reabilita două spații verzi din centrul capitalei

17:41 | 20.01.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 20 ian. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău organizează un concurs pentru elaborarea conceptelor de reabilitare două spații verzi din centrul capitalei - scuarul Ștefan cel Mare și scuarul Nicolae Gogol, transmite MOLDPRES.

Primăria Chişinău anunță concurs municipal deschis pentru elaborarea conceptelor de reabilitare a două spații verzi din centrul istoric al capitalei: Scuarul din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt (în fața clădirii Kentford Business Center) și scuarul „Nicolae V. Gogol", din preajma Palatului Republicii. În conceptul de reabilitare este inclusă atât renovarea trotuarelor, cât și a spațiilor verzi ale cartierului cuprins în perimetrul străzilor București - Maria Cebotari - Alexei Șciusev - Nicolae Iorga. 

La elaborarea celor două concepte, autorii vor trebui să țină cont atât de documentația de urbanism, normele în vigoare, cât și de Ghidul de design al străzilor municipiului Chișinău.

Termenul-limită de prezentare a propunerilor este data de 4 februarie 2021, câștigătorii concursului urmează a fi desemnați și anunțați la data de 5 februarie 2021.

foto: facebook.com/Ion.Ceban.public/photos/

img21000365

img21000365

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!