ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sesiunea de primăvară a Parlamentului va începe pe 1 februarie

17:37 | 20.01.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 20 ian. /MOLDPRES/. Sesiunea de primăvară a Parlamentului va începe pe data de 1 februarie 2021. Dispoziția de convocare a Legislativului în sesiunea ordinară de primăvară a fost semnată astăzi de speakerul Zinaida Greceanîi, comunică MOLDPRES.

Astfel, Biroul permanent al Parlamentului urmează să stabilească data primei ședințe plenare din sesiunea de primăvară, după pregătirea proiectului ordinii de zi.

Conform legislației, Parlamentul se întrunește în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de toamnă începe în luna septembrie şi nu poate depăși sfârșitul lunii decembrie. Sesiunea de primăvară începe în luna februarie şi nu poate depăși sfârșitul lunii iulie.

foto: Parlament

img21000367

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!