ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Aureliu Ciocoi a discutat despre oportunitățile intensificării relațiilor comerciale moldo-chineze cu un investitor chinez

17:47 | 20.01.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 ian. /MOLDPRES/. Prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, a avut astăzi o întrevede cu un potențial investitor chinez, Chu Song, interesat de oportunitățile investiționale în Republica Moldova, comunică MOLDPRES.

Potrivit Direcţiei comunicare și protocol a Guvernului, în cadrul ședinței, părțile au apreciat potențialul existent de cooperare în domeniul comercial-economic între Republica Moldova și Republica Populară Chineză, în special în contextul negocierilor unui Acord de Liber Schimb moldo-chinez.

În acest sens, omul de afaceri a manifestat interes pentru intensificarea cooperării cu Republica Moldova, în special prin promovarea exportului produselor moldovenești în China și pe dimensiunea comerțului electronic (e-commerce).

În altă ordine de idei, șeful interimar al Executivului a mulțumit investitorului chinez pentru donația substanțială de echipamente medico-sanitare oferite Institutului de Medicină Urgentă.

foto: Guvern

img21000370

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!