ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a discutat despre situația curentă din țară cu premierul în exercițiu, Aureliu Ciocoi

11:47 | 21.01.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 ian. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat astăzi despre situația curentă din țară cu prim-ministrul în exercițiu, Aureliu Ciocoi. În mod special, a fost abordată starea de lucruri pe dimensiunile economică și sanitară, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

De asemenea, șeful statului a trecut în revistă subiectele pe care le-a pus în discuție cu conducătorii instituțiilor-cheie ale UE în cadrul vizitei oficiale efectuate la Bruxelles și necesitatea ca Guvernul să întreprindă acțiuni care să asigure realizarea la timp a angajamentelor cu Uniunea Europeană. Totodată, cu referire la necesitățile stringente, președintele a menționat asigurarea accesului cât mai rapid la vaccinul anti-Covid-19 pentru cetățenii noștri și semnarea contractului pentru Reziliență în mărime de 15 milioane de euro sub formă de grant.

„Chiar dacă guvernul actual nu are puteri depline, oamenii așteaptă și au nevoie de ajutor din partea statului. Asta trebuie să facem cu toții - să venim cu acțiuni concrete în sprijinul cetățenilor”, a spus președintele Maia Sandu.

foto: presedintie.md

img21000388

img21000388

img21000388

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!