ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În comuna Băcioi a fost redeschisă Grădinița 140

14:41 | 21.01.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 21 ian. /MOLDPRES/. Reprezentanți ai Primăriei municipiului Chișinău, Fondul de Investiții Sociale din Moldova și Ambasadei României în Republica Moldova au participat astăzi la redeschiderea Grădiniței 140 din localitatea Băcioi, transmite MOLDPRES.

Costurile de reparației capitale au fost suportate de Primăria municipiului Chișinău și Fondul pentru Investiții Sociale din Moldova. Municipalitatea a alocat în anul 2020 circa 1,6 milioane de lei pentru lucrări de finisare și amenajarea teritoriului aferent, iar FISM a alocat un milion de lei pentru achiziționarea mobilierului și utilajului pentru blocul alimentar. Lucrările au constat în schimbarea acoperișului, reparația blocului alimentar, a sălilor de grupă, a fațadelor, dar și a pavilioanelor și a terenurilor de joacă.

Grădinița nr. 140 „Ion Creangă" din comuna Băcioi are o capacitate de 160 de locuri și 7 grupe de copii, inclusiv o grupă de creșă.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!