ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pe Aleea Mircea cel Bătrân din Chișinău va fi instalată o rețea de Wi-Fi

12:56 | 22.01.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 22 ian. /MOLDPRES/. Pe Aleea Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al municipiului Chișinău se instalează rețeaua Wi-Fi și camere de supraveghere, transmite MOLDPRES.

Primăria capitalei informează că, începând de astăzi, pe Aleea Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana se instalează o rețea de Wi-Fi și camere de supraveghere video. De asemenea, sunt efectuate lucrări pentru  definitivarea terenurilor de joacă unde vor fi instalate dale din cauciuc. Potrivit informațiilor prezentate, în regiune vor fi șapte terenuri de joacă pentru copii și trei terenuri de sport.

În același timp, administrația publică locală anunță că după instalarea și conectarea iluminatului public pe tronsonul dintre străzile Igor Vieru și Dumeniuc, va urma asfaltarea și instalarea mobilierului urban. În total, pe Aleea Mircea cel Bătrân vor fi 120 de bănci, 120 de urne pentru gunoi.

Aleea Mircea cel Bătrân are o lungime de 2,2 km și este principalul loc de promenadă pentru locuitorii sectorului Ciocana.

foto: facebook.com/Ion.Ceban.public/photos/

img21000423

img21000423

img21000423

img21000423

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!