ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În bugetul municipiului Chișinău vor intra încă 26 milioane de lei

17:10 | 22.01.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 22 ian. /MOLDPRES/. Un agent economic a plătit astăzi circa șase milioane de lei pentru dreptul de a amplasa un chioșc în apropierea Complexului memorial „Feciorilor Patriei-Sfânta Amintire”, transmite MOLDPRES.

În cadrul celei de-a treia licitație pentru obținerea dreptului de amplasare a unui chioșc pe străzile din municipiul Chișinău, un agent economic a plătit 5,73 milioane de lei, de 27 de ori mai mult decât prețul inițial pentru dreptul de a plasa o gheretă pe strada Miron Costin în apropierea Complexului memorial „Feciorilor Patriei-Sfânta Amintire”, prețul inițial fiind de 210 mii de lei.

Administrația municipiului Chișinău a scos la licitație 15 locații, precum: str. Armenească, Parcul „Valea Morilor”, Parcul Complexul memorial „Feciorilor Patriei – Sfânta Amintire”, Parcul „Alunelul”, scuarul din str. Bucuriei. În urma licitației, 11 locații au fost adjudecate de agenții economici, astfel în bugetul administrației publice locale vor intra peste 26 milioane de lei.

În urma primelor două licitații desfășurate în decembrie 2020, au fost adjudecate 28 de locuri de comerț, în valoare totală de 51,8 milioane de lei.

foto: www.facebook.com/Ion.Ceban.public/photos/

img21000437

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!