ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Vămii

09:09 | 26.01.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 ian. /MOLDPRES/. Prim-ministrului interimar, Aureliu Ciocoi, a adresat astăzi un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Vămii, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

În mesaj se menționează: 

„Stimați angajați ai Serviciului Vamal al Republicii Moldova,

În fiecare an, la data de 26 ianuarie este celebrată Ziua Internaţională a Vămii, sub patronajul Organizației Mondiale a Vămii, al cărei membru este și Republica Moldova începând cu anul 1994.

Folosesc acest prilej pentru a adresa cele mai sincere felicitări și urări de bine întregii echipe a Serviciului Vamal şi îmi exprim înalta apreciere pentru munca desfășurată întru realizarea eficientă a obiectivelor prioritare, asigurarea securității economice a statului, îmbunătățirea climatului investițional și a competitivității economice a țării noastre, dar și a imaginii sistemului vamal al Republicii Moldova.

Grație profesionalismului, devotamentului și aportului personal al Dumneavoastră, performanțele Serviciului Vamal al Republicii Moldova sunt apreciate la nivel internațional. Vă mulțumesc pentru munca responsabilă şi efortul considerabil depus pentru îndeplinirea calitativă a atribuțiilor ce vă revin.

De asemenea, exprim gratitudine tuturor funcționarilor vamali pentru munca asiduă, dăruire și responsabilitate în menținerea sănătății și protejarea cetățenilor ce traversează hotarele țării în condițiile situației epidemiologice cauzată de pandemia de COVID-19.

Cu această frumoasă ocazie, Vă doresc sănătate, performanțe şi succese în plan profesional, prosperare în familie, fericire şi bucurii alături de cei dragi”.

foto: Guvern

img21000500

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!