ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Aleșilor locali li se va explica mai clar regimul juridic al conflictelor de interese

12:13 | 27.01.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 27 ian. /MOLDPRES/. Congresul Autorităților Locale din Moldova și Autoritatea Națională de Integritate vor lansa în comun o campanie de informare pentru aleșii locali, transmite MOLDPRES.

Instituțiile au decis ieri să lanseze în luna februarie o campanie comună de informare destinată aleșilor locali, în care să fie explicată pe înțelesul tuturor necesitatea depunerii declarațiilor de avere și conștientizarea regimului juridic al conflictelor de interese. Campania de informare va derula până la finele lunii martie.

Necesitatea acestei campanii de informare a apărut în urma înregistrării unui număr ridicat de  aleși locali care au ajuns în vizorul Autorității Naționale de Integritate din cauza cunoașterii precare a legislației cu privire la regimul conflictului de interese.

foto: CALM

img21000554

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!