ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O ambulanță a derapat de pe șosea la Taraclia

14:00 | 27.01.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 27 ian. /MOLDPRES/. O ambulanță care transporta o pacientă a derapat în apropiere de localitatea Ciumai, raionul Taraclia. Pentru a debloca autospeciala au intervenit salvatorii, comunică MOLDPRES.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 27 ianuarie. Potrivit primelor informații, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, ambulanța care transporta o pacientă în vârstă de 98 de ani a derapat de pe traseu în timp ce echipajul se deplasa cu femeia spre spital. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10:07. La fața locului, pentru lucrări de tractare, a intervenit un echipaj de pompieri, care au reușit în mai puțin de 10 minute să deblocheze autovehiculul care și-a continuat drumul către spital.

În condiții meteo nefavorabile, IGSU îndeamnă conducătorii auto să conducă mijloacele de transport cu maximă prudență, iar în situații de risc să apeleze Serviciul 112.

foto: IGSU

img21000562

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!