ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Campionatul European de fotbal U21, echipa națională va juca în grupa E

08:50 | 29.01.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 29 ian. /MOLDPRES/. La Campionatul European de fotbal U21, echipa națională de tineret a Republicii Moldova va juca alături de echipele de fotbal din Țărilor de Jos, Elveția, Bulgaria, Țara Galilor și Gibraltar, transmite MOLDPRES.

Federația Moldovenească de Fotbal a anunțat că ieri, la Zurich, au avut loc tragerile la sorți pentru grupele preliminariilor Campionatului European de fotbal pentru tineret, astfel Republica Moldova a ajuns în grupa E.

53 de asociații membre ale forului european au fost repartizate în 9 grupe preliminare: 8 de 6 echipe și una cu 5 echipe. Gazdele, România și Georgia, sunt calificate direct la turneul final. Cele nouă grupe preliminare arată în felul următor -  Grupa A: Croația, Austria, Norvegia, Finlanda, Azerbaidjan, Estonia, Grupa B: Germania, Polonia, Israel, Ungaria, Letonia, San Marino, Grupa C: Spania, Rusia, Slovacia, Irlanda de Nord, Lituania, Malta, Grupa D: Portugalia, Grecia, Islanda, Belarus, Cipru, Liechtenstein, Grupa E: Țările de Jos, Elveția, Bulgaria, Țara Galilor, Moldova, Gibraltar, Grupa F: Italia, Suedia, Irlanda, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Luxembourg, Grupa G: Anglia, Cehia, Slovenia, Albania, Kosovo, Andorra, Grupa H: Franța, Serbia, Ucraina, Macedonia de Nord, Insulele Feroe, Armenia și Grupa I: Danemarca, Belgia, Turcia, Scoția, Kazahstan.

Câștigătoarele grupelor și cea mai bună echipă clasată pe locul secund se vor califica direct la turneul final, care va fi găzduit de România și Georgia în perioada iunie/iulie 2023.

foto: UEFA

img21000621

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!