ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

R. Moldova a întrecut Grecia în preliminariile Campionatului European de futsal

09:13 | 29.01.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 29 ian. /MOLDPRES/. Echipa națională a Republicii Moldova de fotbal în sală a întrecut ieri, cu 3 la 1, naționala Greciei, transmite MOLDPRES.

Potrivit Federației Moldovenești de Fotbal, în cadrul preliminariilor Campionatului European 2022 la futsal, naționala moldovenească a întrecut, la Chișinău, într-un meci fără spectatori, echipa națională a Greciei cu scorul de 3-1. Golurile au fost înscrise de Iulian Cojocaru (min. 11) Constantin Burdujel (min. 17) Andrei Negară (min. 22) și respectiv Marios Ntatis (min. 11).

Meciul s-a desfășurat la Complexul Sportiv „Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu. Echipa de arbitri a fost condusă de Dario Pezzuto (Italia), Daniele D’Adamo (San Marino) și Olga Tanschi (Republica Moldova).

foto: fmf.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!