ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua o vizită de lucru în Franța

09:20 | 01.02.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 1 feb. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua în zilele de 3-4 februarie curent o vizită oficială la Paris, pentru a da un nou impuls relațiilor politice, economice și culturale între Republica Moldova și Franța, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

În cadrul vizitei, Maia Sandu va avea o întrevedere cu președintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron.

De asemenea, la Paris, șeful statului se va întâlni cu o serie de oficiali de rang înalt ai Franței: Gérard Larcher, președintele Senatului Republicii Franceze și membrii Grupului de prietenie Franța - Republica Moldova din Senat; Richard Ferrand, președintele Adunării Naționale și membrii Grupului de prietenie Franța - Republica Moldova din cadrul Adunării Naționale; ministrul pentru Europa și Afaceri Externe, Jean-Yves Le Drian; ministrul pentru Transformare și Serviciu Public, Amélie de Montchalin; Secretarul General al Francofoniei, Louise Mushikiwabo; întrevedere cu conducerea MEDEF, cea mai mare asociație patronală din Franța, și cu reprezentanți ai businessului francez.

foto: aa.com.tr

img21000684

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!