ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Spitalul raional din Călărași a fost reabilitat energetic cu susținerea AEE

18:06 | 05.02.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 5 feb. /MOLDPRES/. Reabilitarea energetică a clădirii IMSP Spitalul raional Călărași a fost realizată cu suportul Agenției pentru Eficiență Energetică (AEE). O comisie de recepție a evaluat astăzi lucrările proiectului şi a constatat că acestea a fost îndeplinite conform normelor, transmite MOLDPRES.

„În cadrul proiectului s-au efectuat măsuri de eficiență energetică cum ar fi înlocuirea ferestrelor și ușilor exterioare; izolarea termică a pereților exteriori; lucrări de renovare a copertinei. Valoarea totală a proiectului constituie 995 614,46 lei”, indică AEE. 

Pe perioada implementării, beneficiarului i-a fost asigurată asistența tehnică ce include raportul de audit energetic, elaborarea devizului de cheltuieli, expertiza documentației de deviz, expertiza tehnică a clădirii și servicii de supraveghere tehnică.

foto: AEE 

img21000859

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!