ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din Rusia a murit după ce a băut 1,5 litri de votcă în direct

17:08 | 07.02.2021 Categorie: Externe

Moscova, 7 feb. /MOLDPRES/. Un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit după ce a consumat 1,5 litri de votcă în timpul unei transmisiuni live. Transmisiunea ar fi făcut parte dintr-un trend tot mai răspândit în Rusia, numit „trash streaming”, în urma căruia, cel care se filmează câștigă bani de la spectatori pentru realizarea unor fapte violente sau periculoase, relatează MOLDPRES cu referire la DIGI24.

Iuri Dușecikin a fost găsit mort  în orașul Smolensk după ce spectatorii unui livestream pe YouTube ar fi donat bani ca bărbatul să bea cât mai mult.

Acțiunea criminală a fost transmisă  live de un youtuber, înregistrarea video continuând și după ce Dușecikin și-a pierdut cunoștința și s-a prăbușit la podea.

Cu peste 25000 de urmăritori pe canalul său, Youtuber-ul, postează adesea clipuri în care oferă bani persoanelor fără adăpost în schimbul unor activități precum băutul excesiv de votcă sau consumarea de sos iute.

Organele de drept din Rusia au anunțat că vor efectua o autopsie pentru a determina cu exactitate cauza decesului lui Dușecikin, cunoscut în timpul transmisiunilor live drept „Bunicul”.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!