ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Liga Feminină de Fotbal din Moldova are un nou președinte

11:31 | 08.02.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 8 feb. /MOLDPRES/. Diana Bulgar, coordonatoarea proiectului social-sportiv „Fotbal în școli", a fost aleasă în funcția de președinte al Ligii Feminine de Fotbal din Moldova, transmite MOLDPRES.

Federația Moldovenească de Fotbal a anunțat că, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Ligii Feminine de Fotbal, Diana Bulgaru a fost aleasă în funcția de președinte al Ligii. Diana Bulgaru este prima femeie membră a Comitetului Executiv al FMF și a fost aleasă cu majoritate de voturi în această funcție.

În același timp, FMF a informat că încă cinci echipe de fotbal feminin s-au alăturat Ligii Feminine de Fotbal din Moldova. Este vorba de CF Ceadâr-Lunga; CSF Congaz Junior;  CSF Veste Bună; CSF Haiducii și CSF Fortuna Femina.

În prezent, Liga Feminină de Fotbal din Moldova este alcătuită din 18 Cluburi Sportive Feminine, dintre care șase cluburi activează în Divizia Națională de fotbal feminin.

foto: fmf.md

img21000900

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!