ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Regulamentul Parlamentului ar putea fi modificat

11:09 | 10.02.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 10 feb. /MOLDPRES/. Comisia juridică, numiri și imunități a examinat astăzi un proiect de modificare a Regulamentului Parlamentului, comunică MOLDPRES.

Documentul examinat de comisie presupune introducerea unor prevederi în Regulamentul Parlamentului, potrivit cărora proiectele hotărârilor și deciziilor Biroului Legislativului se prezintă în limba de stat, cu traducere în limba rusă.

Proiectul a fost înaintat de un grup de deputați ai fracțiunii ”Partidului ȘOR”. Autorii susțin că, întrucât secretariatul Parlamentului deja realizează traduceri în limba rusă prin intermediul traducătorilor autorizați, implementarea proiectului nu presupune cheltuieli de la bugetul de stat. Proiectul urmează a fi supus dezbaterilor în plenul Legislativului.

foto: vizite.parlament.md

img21000970

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!