ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul va dezbate joi Programul de activitate al Guvernului propus de Natalia Gavriliță

15:14 | 10.02.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 10 feb. /MOLDPRES/. Parlamentul se va întruni joi, 11 februarie, pentru a dezbate Programul de activitate al Guvernului și acordarea votului de încredere Cabinetului de miniștri propus de Natalia Gavriliță, comunică MOLDPRES.

Întrunit astăzi în ședință, Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare ale Legislativului pentru 11-12 februarie 2021.

Astfel, vineri, 12 februarie, în plen vor avea loc audieri referitor la executarea Hotărârii Parlamentului privind raportul Comisiei de anchetă pentru analiza modului de organizare și desfășurare a privatizării și concesionării proprietății publice începând cu anul 2013 asupra evaluării modului de pregătire și desfășurare a privatizării Î.S. ”Compania Aeriană ”Air Moldova”.

foto: Parlament

img21000989

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!