ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

PSRM a anunțat că va propune propriul candidat pentru funcția de premier

12:23 | 11.02.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 11 feb. /MOLDPRES/. Partidul Socialiștilor din Republica Moldova va propune chiar astăzi propria candidatură pentru funcția de premier, aceasta va fi Mariana Durleșteanu. Anunțul a fost făcut de liderul socialiștilor Igor Dodon, comunică MOLDPRES.

De asemenea, Igor Dodon a anunțat că socialiștii lansează inițiativa de formare a unei coaliții parlamentare și a precizat că deputații fracțiunii PSRM nu vor vota Guvernul propus de Natalia Gavriliță. El a spus că Mariana Durleșteanu are deja semnăturile a 37 de socialiști și așteaptă să fie susținută de deputați din alte fracțiuni.

„PSRM a semnat deja pentru candidatura Marianei Durleșteanu. Fac apel la toți deputații să fie responsabili și să se așeze chiar astăzi la masa discuțiilor”, a opinat Dodon.

Mariana Durleșteanu s-a născut la data de 5 septembrie 1971, în municipiul Chișinău, este de profesie economist și a deținut anterior funcția de ministru al finanțelor.

foto: tribuna.md

img21001025

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!