ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În perioada 1-10 martie, în R. Moldova se va desfășura cea de-a 55-a ediție a Festivalului ,,Mărțișor”

16:07 | 11.02.2021 Categorie: Cultură

Chişinău, 11 feb. /MOLDPRES/. Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a organizat ieri o ședință de lucru cu membrii comitetului organizatoric al Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor – 2021”. Subiectul principal abordat în cadrul discuțiilor a vizat programul desfășurării celei de-a 55-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor”, informează MOLDPRES.

La ședința prezidată de ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Lilia Pogolșa, au participat reprezentanții Direcției arte și industrii creative, precum și directori și exponenți ai organizațiilor concertistice.

Ministrul Lilia Pogolșa a subliniat importanța organizării tuturor spectacolelor cu respectarea strictă a hotărârilor emise de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică și recomandările Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Festivalul Internațional de Muzică „Mărțișor – 2021” se va desfășura în perioada 1-10 martie și va aduce în fața publicului cele mai renumite colective artistice din țară.

Inaugurarea evenimentului va avea loc pe data de 1 martie, în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac”.

foto: MECC 

img21001034

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!