ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Administrația municipiului Chișinău nu poate opri ridicarea blocurilor care au autorizații de construcție

11:22 | 15.02.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 15 feb. /MOLDPRES/. Viceprimarul municipiului Chișinău, Victor Chironda, a declarat în cadrul ședinței on-line a serviciilor municipale de astăzi că autorizațiile de construcție a blocurilor, în privința cărora mai mulți locuitori ai municipiului Chișinău au depus plângeri, au fost eliberate de administrațiile municipale precedente, transmite MOLDPRES.

„Toate autorizațiile au fost semnate de administrațiile precedente”, a specificat Chironda.

În același timp, viceprimarul a precizat că administrația publică locală a revocat autorizațiile de construcție acolo unde a fost posibil, însă municipalitatea nu poate interveni după emiterea acestor autorizații pentru stoparea construcțiilor.

Mai mulți locuitori ai municipiului Chișinău au depus plângeri referitoare la construcții aflate pe mai multe adrese din capitală, solicitând administrației locale stoparea acestor construcții. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!