ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Președintele în Exercițiu al OSCE va efectua o vizită de lucru în R. Moldova

12:15 | 15.02.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 feb. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru reintegrare, Olga Cebotari, a avut astăzi o întrevedere de lucru cu șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova, Claus Neukirch, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

În cadrul discuțiilor, Olga Cebotari a menționat despre ultimele evoluții în dialogul dintre Chișinău și Tiraspol, și în particular dinamica activității grupurilor de lucru, fiind evidențiat faptul că în perioada imediat următoare urmează să fie desfășurate noi ședințe ale experților în domeniul ocrotirii sănătății și educației. 

Totodată, s-a enunțat faptul că pe platforma experților din sfera medicală urmează a fi convenite potențiale măsuri comune de asigurare a vaccinării anti-Covid-19 a populației de pe ambele maluri ale râului Nistru.

În contextul în care săptămâna curentă în Republica Moldova va fi efectuată o vizită de lucru de către președintele în Exercițiu al OSCE, ministrul de Externe a Suediei, Ann Linde, au fost discutate unele elemente preparatorii și cu caracter organizatoric.

foto: Biroul politici de reintegrare

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!