ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele turneului Australian Open

12:41 | 16.02.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 16 feb. /MOLDPRES/. Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost eliminată din turneul Australian Open, transmite MOLDPRES.

Simona Halep, numărul doi mondial, a fost învinsă de americanca Serena Williams cu 6-3, 6-3, astăzi, la Melbourne, în sferturile de finală ale turneului Australian Open.

Serena Williams s-a impus în ambele seturi ale meciului, care a durat 81 de minute. Americanca în vârstă de 39 de ani a profitat de erorile Simonei Halep și a câștigat partida, în ciuda faptului că românca a dat semne de revenire la începutul celui de-al doilea set. După meci, Serena a declarat că a fost cel mai bun meci al ei în turneul de la Melbourne.

”Am încercat, în extrasezon, să îmi îmbunătățesc condiția fizică. Acum un an, antrenorul meu mi-a zis că trebuie să fiu mai solidă în defensivă, am făcut asta. Viteza a fost mereu o parte bună în jocul meu și sunt mulțumită de reușită ”, a spus Williams, la interviul de după joc.

Simona Halep poate pierde locul 2 mondial după ce a ratat calificarea în semifinalele Australian Open. Ea poate fi întrecută în clasamentul WTA de japoneza Naomi Osaka, dacă actuala ocupantă a locului 3 WTA câștigă trofeul.

foto: digi24.ro

img21001180

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!