ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Biroul relații cu diaspora a lansat Apelul de Granturi în cadrul Programului Diaspora Acasă Reușește „DAR 1+3"

13:15 | 16.02.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 feb. /MOLDPRES/. Biroul relații cu diaspora din cadrul Cancelariei de Stat a lansat astăzi Apelul de Granturi în cadrul Programului Diaspora Acasă Reușește „DAR 1+3", aprobat prin HG nr. 801/2018, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Executivului.

La program sunt invitate să aplice autoritățile publice locale de nivelul I în comun cu asociațiile/membrii diasporei, asociațiile de băștinași, grupurile de inițiativă ale cetățenilor stabiliți sau reveniți din străinătate, partenerii de dezvoltare/donatorii, pentru a beneficia de susținere financiară nerambursabilă în cadrul Programului „DAR 1+3".

Apelul pentru depunerea dosarelor este deschis începând cu data de 15 februarie 2021 până la data de 21 martie 2021, ora 24:00. Dosarele depuse vor respecta cerințele prevăzute în Ghidul de aplicare al Programului.

Pentru mai multe detalii cu privire la etapele și condițiile concursului vizitați pagina: www.brd.gov.md/rubrica DAR 1+3.

Informații suplimentare pot fi solicitate la adresa de e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon: 022-250-524

foto: Guvern

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!