ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

În ţară continuă lucrările de patrulare, deszăpezire și combatere a lunecușului

17:26 | 16.02.2021 Categorie: Economic

Chişinău, 16 feb. /MOLDPRES/. Circulația rutieră pe toate drumurile publice naționale este asigurată în condiții de iarnă, iar lucrările de patrulare, deszăpezire și combatere a lunecușului continuă, transmite MOLDPRES cu referire la informația de azi seara a Administrației de Stat a Drumurilor (ASD).

Pe parcursul zilei de astăzi, lucrările de patrulare, combatere a lunecușului și deszăpezire au continuat în regiunile unde au fost necesare intervenții ale unităților teritoriale SA "Drumuri”. „Procesul tehnologic s-a desfășurat cu antrenarea a 16 utilaje speciale și implicarea a 37 de muncitori rutieri în raioanele Sângerei, Briceni, Dondușeni, Ocnița, Nisporeni, Orhei, Rezina, Drochia și Soroca”, indică ASD.

Administratorii drumurilor monitorizează continuu toate sectoarele periculoase, astfel încât orice dificultate apărută în trafic să fie soluționată operativ.

Pentru următoarele 24 de ore, meteorologii anunță cer variabil și vreme fără precipitații esențiale. Izolat se va semnala ceață slabă, pe drumuri se va forma ghețuș. Vântul va sufla din sud, slab la până la moderat. Noaptea se așteaptă până la 15 grade de ger, iar ziua până la 4 grade Celsius sub zero.

foto: ASD 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!