ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

La Teatrul “Alexei Mateevici” se va juca drama unicei fiice a lui Stalin

08:25 | 17.02.2021 Categorie: Cultură

Chişinău, 17 feb. /MOLDPRES/. Teatrul “Alexei Mateevici” își așteaptă publicul joi, 18 februarie, la un monolog ritmat, energic, jucat de absolvenții Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, "Aici, Moscova!" de Iulia Pospelova este un spectacol de arta vorbirii, expresivitate vocală și ritmică, realizat de Nelly Cozaru. Astfel, spectatorii vor avea ocazia să vadă o istorie tulburătoare, cu muzică, efecte, proiecții video, limbaj mimico-gestual ș.a.

”Nu este o relatare politică, ci o călătorie a unui copil în căutarea neobosită a afecțiunii, a iubirii și a adevărului în mecanismele terorii staliniste, în chiar inima întunericului, în chiar imperiul condus de maleficul său tată. O căutare perpetuă de sine și fuga de umbra tatălui”, a precizat regizorul spectacolului.

Tinerii actori vor oferi publicului una dintre cele mai emoționante istorisiri despre relațiile dintre cel mai mare dictator - tiran- călău al omenirii și fiica sa Svetlana - unica persoană pe care a iubit-o cu adevărat.

Din distribuție fac parte actorii: Rusanda Radvan, Francesca Gărbălău, Mihaela Popescu, Cristina Lungu, Lucian Hârtop-Albu, Vlad Sabajuc, Cristi-Ioan Vlad și Vlad Ropot.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!