ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Pe traseele naționale se circulă în condiții de iarnă

09:30 | 17.02.2021 Categorie: Economic

Chişinău, 17 feb. /MOLDPRES/. În prezent, circulația rutieră pe toate drumurile publice naționale este asigurată în condiții de iarnă. Administratorii drumurilor continuă să desfășoare pe traseele naționale lucrări de patrulare și combatere a lunecușului, transmite MOLDPRES cu referire la informația de azi dimineață a Administrației de Stat a Drumurilor (ASD).

În ultimele 24 de ore, pe întreg teritoriul țării s-au înregistrat temperaturi scăzute, pe unele sectoare de drum s-a format lunecuș. „În acest interval, unitățile teritoriale ale SA "Drumuri” au executat pe toate drumurile publice naționale lucrări de patrulare, în centrul țării au desfășurat și lucrări de combatere a lunecușului. În procesul tehnologic au fost utilizate nouă utilaje speciale și antrenați 17 muncitori rutieri”, indică ASD.

Azi în ţară se prevăd valori termice între minus 4 – plus 1 grade Celsius, noaptea se așteaptă până la 7 grade de ger. Pe drumuri se va forma ghețuș.

foto: ASD

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!