ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un reprezentant al Federației Moldovenești de Fotbal a fost delegat pentru un meci din Liga Europei

11:37 | 17.02.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 17 feb. /MOLDPRES/. Republica Moldova va avea un reprezentat în 1/16 de finală ale Ligii Europei la fotbal, transmite MOLDPRES.

Federația Moldovenească de Fotbal a anunțat că fostul arbitru Igor Șațkii va îndeplini rolul de observator de arbitri UEFA la partida Dinamo Kyiv, Ucraina – Fotbal Club Brugge, Belgia.

Meciul de fotbal se va desfășura mâine, 18 februarie, pe stadionul Olimpiyskiy, din Kiev.

Igor Șațkii are 49 de ani și este instructorul arbitrilor din Divizia A de fotbal din Republica Moldova. Totodată, el este și mentor pentru instruirea arbitrilor în cadrul programului UEFA “Mentori și talente”. 

În perioada 2003-2006, Igor Șațkii a fost arbitru UEFA la futsal, 2007 – 2013 – arbitru UEFA, iar începând cu anul 2015 deține funcția de observator de arbitri UEFA. 

foto: fmf.md

img21001226

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!