ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Comunicat de presă al Primăriei municipiului Chişinău

17:19 | 17.02.2021 Categorie: Comunicate

Discuții publice privind amenajarea zonei „Izvorul Tamarei"

Chişinău, 17 feb. /MOLDPRES/. Pretura sectorului Centru organizează discuții publice pe subiectul amenajării zonei „Izvorului Tamarei" din Parcul Valea Morilor.

Scopul acestei acţiuni este de afla opinia locuitorilor vizavi de modul de amenajare a zonei respective (amenajarea planimetrică, volumetrică, de dotare și de consolidare, inclusiv dimensiunile zonei propuse pentru amenajare), ținându-se cont de situația reală: teren accidentat supus alunecărilor, statutul parcului ca monument de arhitectură peisagistică.

Astfel, sâmbătă, 20 februarie 2021, ora 09:00, în Parcul „Valea Morilor" (Izvorul Tamarei), sunt invitaţi specialişti în domeniu, locatari din sector, precum și vizitatorii fideli ai acestei locații, să vină cu propuneri, sugestii și idei în vederea amenajării zonei menționate.

De asemenea, persoanele interesate au posibilitatea de a lăsa propunerile vizavi de amenajarea zonei în cutia poștală instalată în preajma izvorului.

Activitatea de renovare a zonei izvorului este inclusă în planul de acțiuni al preturii de sector pentru anul 2021.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!