ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

PNUD susține Republica Moldova în depășirea crizei cauzată de Covid-19

18:34 | 17.02.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 feb. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu a avut astăzi o întrevedere cu Reprezentanta rezidentă a Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) în Republica Moldova, Dima Al-Khatib, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Șeful statului a fost informat despre proiectele implementate în țara noastră cu ajutorul PNUD, printre care cele de asistență pentru dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii sau de dezvoltare locală. La fel, s-a discutat despre diversificarea domeniilor de cooperare, punându-se accent pe răspunsul PNUD la criza Covid-19, sprijinul pentru redresarea economică, combaterea și prevenirea corupției.

„Împreună cu doamna Dima Al-Khatib am convenit să vedem în ce mod PNUD ne poate ajuta să fim eficienți în combaterea Covid-19 și la etapa de vaccinare a populației, cum să sprijinim dezvoltarea comunităților prin realizarea proiectelor la nivel local, cum să creăm mai multe locuri de muncă în satele noastre, astfel încât moldovenii să vrea să se întoarcă acasă”, a spus Maia Sandu.

Dima Al-Khatib deține funcția de Reprezentantă rezidentă PNUD în Republica Moldova din 24 martie 2019.

foto: presedintie.md

img21001249

img21001249

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!