ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful statului a avut o discuție cu omologul său lituanian

18:37 | 17.02.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 feb. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat astăzi cu președintele Lituaniei, Gitanas Nausėda, despre perspectivele cooperării moldo-lituaniene pe diferite domenii de interes comun, relatează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al instituției prezidențiale, șefa statului l-a informat pe omologul său lituanian despre situația curentă din Republica Moldova, despre provocările politice cărora trebuie să le facem față în acest an, despre situația pandemică și criza economică.

„I-am mulțumit domnului Nausėda pentru sprijinul Lituaniei la nivel bilateral și în cadrul instituțiilor UE, și m-am arătat încrezătoare în aprofundarea relațiilor dintre țările noastre. Lituania este un partener vechi și fidel al Republicii Moldova și scopul nostru este să avem o cooperare de succes în domeniile strategice și la nivel interuman”, a spus Maia Sandu.

foto: presedintie.md

img21001250

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!