ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Comunicat de presă al Primăriei municipiului Chişinău

12:01 | 19.02.2021 Categorie: Comunicate

Primarul general, Ion Ceban, a primit în vizită ambasadoarea Italiei la Chișinău

Chişinău, 19 feb. /MOLDPRES/. Primarul General, Ion Ceban, a primit astăzi în vizită pe E.S. Ambasadoarea Italiei la Chișinău, Valeria Biagiotti, care își încheie mandatul în Republica Moldova.

În cadrul discuţiilor părțile au recapitulat aspectele de cooperare pe care le are Primăria Chișinău cu Ambasada Republicii Italiene, inclusiv, pentru sprijinul acordat dea lungul timpului de către misiunea diplomatică.

Edilul capitalei a mulțumit pentru colaborarea frumoasă, menționând despre intenția municipalității de a implementa la Chișinău proiecte comune pe domeniile de dezvoltare a turismului, cultură, business, comerț etc.

„Orice experiență și schimb de bune practici sunt binevenite pentru noi. Așteptăm și normalizarea situației epidemiologice prin COVID-19, astfel ca populația din ambele țări să poată circula liber", a menționat primarul.

Ion Ceban și-a exprimat convingerea că misiunea diplomatică va sprijini în continuare inițierea unor colaborări avantajoase între Chişinău şi Roma, care reprezintă un partener de încredere pentru municipalitate.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!