ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

IGP a sistat audiențele în toate sediile Inspectoratelor din țară

12:35 | 19.02.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 19 feb. /MOLDPRES/. Inspectoratul General al Poliției (IGP) a anunțat astăzi că a sistat audiențele în toate sediile Inspectoratelor de Poliție din țară din cauza pandemiei de COVID-19, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, în ultima perioadă, numărul de cazuri de infectare cu virusul COVID-19 a crescut simțitor în întreaga țară, inclusiv și în rândul polițiștilor, din acest motiv s-a decis sistarea audiențelor.

Cetățenii sunt îndemnați să opteze pentru depunerea petițiilor on-line la adresele electronice: [email protected], [email protected], iar în caz de urgență – să sune la 112. „Apelarea nejustificată a numărului 112 poate costa viața unei persoane aflate în pericol. Vă îndemnăm, în continuare, să aveți grijă de voi și cei dragi. Să respectați cu strictețe, regulile de protecție împotriva răspândirii virusului Covid-19, doar dând dovadă de responsabilitate, vom putea reveni la normalitate”, au îndemnat reprezentanții IGP.

În acest context, IGP a precizat că va veni cu o informație despre permisiunea pentru cetățeni de a vizita sediile Poliției Naționale.

În ultimele două zile, numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 a depășit cifra de 1300.

foto: IGP

img21001294

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!