ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Grădinița din satul Rădoaia, Sângerei, a fost reabilitată termic cu ajutorul AEE

15:54 | 19.02.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 19 feb. /MOLDPRES/. Grădinița din satul Rădoaia, raionul Sângerei, a fost reabilitată termic cu suportul Agenției pentru Eficiență Energetică (AEE). O comisie specială a recepționat astăzi lucrările efectuate şi a constatat că acestea sunt conform normelor, transmite MOLDPRES.

Proiectul "Reabilitarea termică a Grădiniței de copii "Romanița” din satul Rădoaia, raionul Sângerei” a fost susținut în cadrul Apelului de Propuneri de Proiecte nr. 3 în domeniul eficienței energetice și valorificării surselor de energie regenerabilă adresat solicitanților de finanțare din sectorul public. “Valoarea totală a proiectului constituie 1 301 969,35 lei”, conform AEE. 

În cadrul proiectului, au fost izolați pereții exteriori ai instituției educaționale și au fost înlocuite ferestrele și ușile.

foto: AEE

img21001303

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!