ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Reprezentanții misiunilor de observare a alegerilor prezidențiale au apreciat transparența organelor electorale

17:22 | 19.02.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 19 feb. /MOLDPRES/. În cadrul celei de-a doua zi de desfășurare a Conferinței de analiză post-electorală, organizată de Comisia Electorală Centrală /CEC/ cu suportul Consiliului Europei, reprezentanții misiunilor de observare a alegerilor prezidențiale din 2020 au apreciat transparența activității organelor electorale, transmite MOLDPRES.

Reprezentanții misiunilor de observare au apreciat transparența activității organelor electorale, eforturile depuse pentru realizarea sarcinilor în contextul organizării alegerilor pe timp de pandemie și au calificat alegerile prezidențiale din Republica Moldova corecte, libere și independente.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!