ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Procurorii au descins la Administrația Națională a Penitenciarelor

17:12 | 19.02.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 19 feb. /MOLDPRES/. În după amiaza zilei de astăzi, procurorii PCCOCS au desfășurat percheziții în mai multe birouri de serviciu ale angajaților Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), comunică MOLDPRES.

Informația a fost confirmată pentru Agenție de către ofițerul de presă al PCCOCS, Emil Gaitur. El a precizat că motivul perchezițiilor ține de investigarea unuia din adjuncții Administrației suspectat de abuz de serviciu în interesul unei organizații criminale, dosar diferit de cel investigat de Procuratura municipiului Chișinău la subiectul escrocheriilor cu cardurile bancare din Penitenciarul nr. 18 Brănești.

Astăzi au fost ridicate înscrisuri, dispozitive de stocare a informației și alte obiecte care prezintă importanță pentru  investigație.

Cu detalii vom reveni ulterior.

foto: facebook.com

img21001309

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!