ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Drumarii continuă monitorizarea traseelor naţionale

10:35 | 23.02.2021 Categorie: Economic

Chişinău, 23 feb. /MOLDPRES/. Accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă. Administratorii drumurilor continuă să desfășoare pe traseele naționale lucrări de patrulare și combatere a lunecușului, transmite MOLDPRES cu referire la informația de azi dimineață a Administrației de Stat a Drumurilor (ASD).

În ultimele 24 de ore, pe întreg teritoriul țării s-au înregistrat temperaturi scăzute, fără precipitații, pe alocuri ceață densă, starea părții carosabile în unele regiuni fiind umedă. „În acest interval, unitățile teritoriale ale SA "Drumuri” au executat pe drumurile publice naționale lucrări de patrulare și combatere a lunecușului. În procesul tehnologic desfășurat au fost puse în funcțiune 10 utilaje speciale și antrenați 12 muncitori rutieri”, indică ASD.

Astăzi, în ţară se prevăd valori termice de până la 13 grade de căldură, în următoarea noapte mercurul termometrelor va coborî până la 3 grade Celsius sub zero, fără precipitații.

foto: ASD

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!