ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Radu Albot s-a calificat în optimile de finală la Singapore

19:29 | 23.02.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 23 feb. /MOLDPRES/. Jucătorul moldovean de tenis Radu Albot (76 ATP, favorit nr. 6) s-a calificat în optimile de finală ale turneului ATP de la Singapore, dotat cu premii totale de 300.000 de dolari, după ce a trecut în trei seturi, 6-2, 3-6, 6-1, de australianul John-Patrick Smith (306 ATP), venit din calificări, transmite MOLDPRES cu referire la AGERPRES.

Albot a avut nevoie doar de o oră şi jumătate de joc pentru a-şi adjudeca victoria, în ciuda faptului că la aşi scorul a fost egal (4/4), iar jucătorul moldovean a comis trei duble greșeli (niciuna în dreptul lui Smith).

În runda următoare, Albot va juca împotriva germanului Yannick Hanfmann (105 ATP) care a trecut cu 6-2, 6-4 de australianul James Duckworth (100 ATP).

foto: atptour.com

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!