ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Poliția va amenda conducătorii autovehiculelor care lasă noroi pe străzile Chișinăului

10:10 | 24.02.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 24 feb. /MOLDPRES/. Conducătorii autovehiculelor care lasă urme de noroi în oraș și șefii de șantier care nu au grijă ca roțile utilajelor grele să fie spălate vor fi amendați, transmite MOLDPRES

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat astăzi că a solicitat sprijinul poliției pentru a sancționa șefii de șantier și conducătorii autovehiculelor grele care lasă urme de noroi pe străzile și trotuarele municipiului.

"Este inadmisibil ca aceste autovehicule grele să împrăștie în oraș tot glodul de pe șantiere. La ieșire de pe terenul de construcție roțile mașinilor trebuie spălate, la fel trebuie păstrată ordinea în preajma acestor șantiere", a subliniat edilul capitalei.

În același timp, oficialul a specificat că solicitarea de sancționare vine după ce, în urma avertizărilor, șefii de șantiere nu au respectat măsurile de salubrizare a orașului. "Am solicitat sprijinul poliției, pentru că am văzut că avertizările nu funcționează", a spus Ceban.

foto: facebook.com/Ion.Ceban.public/photos/

img21001413

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!