ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Oleg Reabciuk a fost desemnat fotbalistul anului 2020

17:01 | 24.02.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 24 feb. /MOLDPRES/. Federația Moldovenească de Fotbal /FMF/ a făcut totalurile anchetei pentru desemnarea laureaților anului 2020. Potrivit rezultatelor, Oleg Reabciuk este fotbalistul anului 2020, transmite MOLDPRES.

Pentru a alege cei mai buni fotbaliști și antrenori ai anului trecut, FMF a înaintat 56 de anchete cluburilor și experților de fotbal, inclusiv către Asociația Presei Sportive din Moldova. Totalurile s-au făcut în baza a 53 de anchete, care au fost completate și expediate către FMF. Astfel, fotbalistul anului 2020 a fost desemnat Oleg Reabciuk. Acesta a câștigat detașat concursul, acumulând de două ori mai multe puncte decât jucătorul clasat pe poziția secundă, Alexandru Epureanu.

Oleg Reabciuk a semnat în această iarnă cu formația Olympiacos Pireu (Grecia), după ce a evoluat în ultimii 2 ani la gruparea portugheză Pacos de Ferreira. Reabciuk are 23 de ani, este originar din Ialoveni și este discipol al școlii de fotbal FC Porto (Portugalia). 

foto: fmf.md

img21001430

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!