ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Campionatul european de fotbal nu va fi amânat pentru un alt an

11:40 | 25.02.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 25 feb. /MOLDPRES/. Campionatul european de fotbal, Euro 2020, se va desfășura anul acesta, transmite MOLDPRES.

Consilierul medical al UEFA pentru competiția Euro 2020, elvețianul Daniel Koch a declarat că în anul 2021 va fi desfășurat campionatul european de fotbal. "EURO 2020 se va disputa în acest an, fiind exclusă o nouă amânare sau o anulare a turneului final. Este luată în calcul posibilitatea ca fanii străini să asiste la meciuri", a declarat Koch.

"Nu există un scenariu pentru cel mai rău caz, există scenarii realiste și scenarii pentru cel mai bun caz", a afirmat oficialul UEFA.

Potrivit lui, forul fotbalistic european va lua o decizie în privința adecvării stadioanelor, după ce se va consulta cu cele 12 țări gazdă. El a adăugat că UEFA se gândește la posibilitatea prezenței unui număr sporit de fani dacă situația pandemică va permite acest lucru.

Turneul fotbalistic ar fi trebuit să se desfășoare anul trecut, însă pandemia de coronavirus a făcut ca acesta să fie reprogramat pentru perioada 11 iunie - 11 iulie 2021.

foto: eurosport.ru

img21001448

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!