ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Centrul perinatal din Ceadâr-Lunga şi-a reluat activitatea după carantină

10:41 | 25.02.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 25 feb. /MOLDPRES/. Centrul perinatal din Ceadâr-Lunga şi-a reluat activitatea în această săptămână, după ce o perioadă a fost plasat în regim de carantină, transmite MOLDPRES cu referire la presa regională.

“Am revenit la regimul obișnuit de muncă şi suntem gata să oferim servicii pentru femei însărcinate din raioanele Ceadâr-Lunga, Taraclia, Comrat şi Vulcănești. În ultima perioadă nu am avut cazuri noi de infectare cu COVID-19”, a explicat directorul Spitalului raional Ceadâr-Lunga, Natalia Papazoglo, pentru gagauzinfo.md.

Potrivit sursei citate, timp de două săptămâni, cât instituția a fost în carantină, toate încăperile centrului au fost dezinfectate şi pentru moment nu prezintă niciun pericol pentru pacienţi.

Centrul perinatal de nivelul doi, din municipiul Ceadâr-Lunga, are o capacitate de 21 de pacienţi.

Din data de 6 februarie, instituția a fost închisă în carantină, din cauza izbucnirii unui focar cu noul coronavirus printre angajații spitalului.

foto: gagauzinfo.md

img21001449

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!