ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O grădiniță din Călărași a fost reabilitată energetic cu susținerea AEE

17:53 | 25.02.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 25 feb. /MOLDPRES/. Clădirea unei grădinițe de copii din orașul Călărași a fost reabilitată energetic în cadrul unui proiect susținut de Agenția pentru Eficiență Energetică (AEE). O comisie specială a evaluat astăzi lucrările şi a constatat că acestea au fost efectuate conform normelor, transmite MOLDPRES.

Valoarea totală a proiectului constituie circa 1,48 milioane de lei, cu ajutorul cărora a fost posibilă izolarea termică a pereților exteriori ai instituției.

„Pe perioada implementării, beneficiarului i-a fost asigurată asistența tehnică ce include raportul de audit energetic, elaborarea devizului de cheltuieli, expertiza documentației de deviz, expertiza tehnică a clădirii și servicii de supraveghere tehnică”, indică AEE.

Grădinița de copii "Lăstărel” din orașul Călărași, care a beneficiat de proiect, este frecventată de 235 de copii.

foto: AEE

img21001471

img21001471

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!