ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa de fotbal Dacia Buiucani a obținut titlul ,,Revelația Anului" 2020

08:20 | 26.02.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 26 feb. /MOLDPRES/. Federația Moldovenească de Fotbal /FMF/ a acordat titlul de „Revelația Anului" Clubului Sportiv Dacia-Buiucani, transmite MOLDPRES.

FMF a făcut totalurile activității fotbalistice din țară și a acordat titlul „Revelația Anului" echipei Dacia-Buiucani, care a reușit anul trecut să se califice în eșalonul superior al fotbalul moldovenesc, trecând cu brio prin toate nivelele sportive, divizia „B" și divizia „A", pentru a ajunge în divizia națională.

Echipa care a reușit această performanță este formată din discipoli ai Clubului Sportiv pentru Copii și Tineret „Buiucani".

Clubul sportiv Dacia Buiucani a semnat în iunie 2020 un acord de colaborare cu Primăria municipiului Chișinău. Acordul prevede susținerea echipelor „Dacia-Buiucani” în participarea la competițiile naționale și internaționale.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!