ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Două minore au fost împușcate de un tânăr

09:15 | 02.03.2021 Categorie: Societate

UPDATE: Bărbatul care a comis crima din Holercani a fost reținut acum câteva minute.

Acesta a fost stopat pe traseul Criuleni-Chișinău. Arma era la el.

 

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. O minoră de 16 ani a decedat, iar alta de aceeași vârstă a ajuns la spital cu mai multe plăgi, după ce au fost împușcate de un tânăr de 27 de ani. Incidentul a avut loc în localitatea Holercani din raionul Dubăsari, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, în urma unui conflict, tânărul a efectuat mai multe împușcături în direcția celor două minore. Ulterior, a luat fata cu care s-a certat și a transportat-o la spital, în jurul orei 01:30, a plecat într-o direcție necunoscută. Minora a decedat în urma rănilor primite. Prietena ei, care a fost rănită în zona picioarelor, este internată la spital.

Polițiștii stabilesc toate circumstanțele care au dus la producerea crimei. Pentru moment, oamenii legii întreprind măsuri în vederea depistării și reținerii bărbatului.

foto simbol

img21001582

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!