ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

În luna martie, peste 26 mii de familii din Chișinău vor primi compensații pentru agentul termic

10:14 | 02.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. În jur de 26 500 de familii defavorizate din municipiul Chișinău vor primi compensații la plata agentului termic, transmite MOLDPRES.

Primăria municipiului Chișinău a anunțat că a procesat, până la data de 26 februarie, 26 500 de dosare ale cetățenilor privind acordarea compensațiilor la plata agentului termic pentru sezonul rece 2020/2021.

Potrivit responsabililor primăriei, doar persoanele care au depus dosare noi au fost obligate să se prezinte la oficii, celelalte dosare au fost procesate în baza celor deja existente în sistem. În factura din luna martie, la toți cei cu dosarele acceptate va fi calculată compensația pentru toate lunile de la începutul sezonului de încălzire. Cele mai multe dosare procesate sunt înregistrate în sectorul Botanica 7925, în sectorul Râșcani au fost examinate 7208 dosare, în sectoarele Buiucani și Ciocana au fost câte 3268 și respectiv, 2710 dosare, în sectorul Centru 1475 de dosare, iar în suburbii au fost procesate 2043 de dosare.

foto: chisinau.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!