ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Expoziția MOLDAGROTECH va avea loc în perioada 17-20 martie

10:04 | 03.03.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 3 mar. /MOLDPRES/. O nouă ediție de primăvară a expoziției internaționale specializate de mașini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial, MOLDAGROTECH, va avea loc în perioada 17-20 martie, la Chișinău. Evenimentul se va desfășura în aer liber, pe teritoriul Centrului comercial Megapolis, transmite MOLDPRES.   

La eveniment vor participa companii din Republica Moldova și Ucraina, producători și distribuitori de mașini agricole, inventar și echipament pentru complexul agroindustrial, proiecte internaționale pentru dezvoltarea agriculturii din Moldova, bănci și fonduri financiare, institute de cercetare își vor prezenta ofertele. 

„La expoziție vor fi demonstrate tractoare, semănători, mașini de aplicare a fertilizanților și de protecție a plantelor, echipamente pentru recoltarea culturilor agricole și de preparare a furajelor, echipamente pentru lucrarea post-recoltare a solului și depozitarea culturilor, precum și sisteme de irigare”, indică Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului (MADRM).  

Totodată, la eveniment se va desfășura şi târgul tradițional de material săditor, cu o varietate mare de soiuri de flori, pomi fructiferi, arbuști etc.

„Tradițional, la început de sezon agricol, MOLDAGROTECH are obiectivul de a contribui la facilitarea contactelor dintre producătorii şi dealerii de tehnică agricolă cu reprezentanții sectorului agricol din Republica Moldova”, conform sursei citate.

MADRM precizează că accesul la expoziție este gratuit şi atenționează că, pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus și pentru asigurarea desfășurării evenimentului în condiții de siguranță sanitară, purtarea măștii este obligatorie.

Expoziția specializată MOLDAGROTECH este organizată de Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului fiind în calitate de coorganizator. Sponsorul general al evenimentului este AgroProfi, dealer oficial CASE IH in Moldova.

foto: moldagrotech.moldexpo.md

img21001621

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!