ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din Strășeni a fost reținut de CNA pentru trafic de influență

13:55 | 03.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 3 mar. /MOLDPRES/. Un bărbat din Zumbrești, raionul Strășeni, a fost reținut de ofițerii CNA după ce ar fi pretins de la un alt bărbat 800 de euro pentru a-l ajuta să-și perfecteze permisul de conducere, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor CNA, bărbatul ar fi susținut că are influență asupra angajaților Secției Înmatricularea Transportului și Calificarea Conducătorilor Auto Edineț și ar fi pretins și primit 800 de euro pentru a-i determina pe aceștia să-l ajute pe candidat să susțină examenele de calificare auto la categoria B. Bănuitul a fost reținut în după-amiază zilei de ieri în parcarea unei cafenele din Chișinău.

Pe cazul dat a fost inițiată o urmărire penală pentru trafic de influență. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la șapte ani de închisoare.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!