ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputații se întrunesc mâine în ședință plenară

15:04 | 03.03.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 3 mar. /MOLDPRES/. Biroul permanent al Parlamentului s-a întrunit astăzi în ședință, în cadrul căreia a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare pentru următoarele două săptămâni, comunică MOLDPRES.

Potrivit deciziei Biroului, deputații vor examina mai multe proiecte de lege și hotărâri, inclusiv proiectul de modificare a Legii privind administrarea și deetatizarea proprietății publice, proiectul de lege cu privire la grupurile de acțiune locală, proiectul de lege pentru ratificarea Convenției Organizației Internaționale a Muncii privind serviciile de sănătate ocupațională, proiectul de modificare a Legii cu privire la locuințe, proiectul pentru modificarea și completarea Legii cu privire la avocatură, proiectul de hotărâre cu privire la Raportul Comisiei ”Laundromat”.

De asemenea, sunt planificate audierea Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică în problema creșterii prețurilor la produsele petroliere, precum și audieri parlamentare privind situația de la complexul sportiv ”Chișinău Arena”.

Parlamentul se va întruni în ședință plenară cu începere de la ora 10.00.

img21001637

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!