ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

50 de formațiuni politice au dreptul să participe la procesul electoral din 16 mai 2021

11:06 | 05.03.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 5 mar. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală a făcut astăzi publică lista partidelor şi altor organizații social-politice, înregistrate de Agenția Servicii Publice, care au dreptul să participe la alegerile locale noi din 16 mai 2021 pentru funcția de primar în comunele Camenca, raionul Glodeni, Hârtop, raionul Cimișlia și Negurenii Vechi, raionul Ungheni, transmite MOLDPRES.

În conformitate cu prevederile legislației electorale, dreptul de a desemna candidați pentru alegeri îl au partidele şi alte organizații social-politice înregistrate, în modul determinat, până la stabilirea datei alegerilor.

Astfel, 50 de formațiuni politice pot să-și înainteze candidați la funcția de primar în cele trei localități, unde CEC a stabilit desfășurarea alegerilor locale noi, pe data de 16 mai 2021.

fotosimbol

img21001706

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!